Ztracená 1987 - aktivity

13.05.2012 18:59

Zdravím Vás přátelé a příznivci období ČSD,

mám tu dnes pro Vás pár nových kousků - v ranních aktivitách svezete pracující lid do práce a pokud budete mít chuť můžete protáhnou kolečka i jejich víkendovým alternativám. Dále pak je připraveno alternativní ježdění již vydaných aktivit, které byly omezeny pouze na sobotu. Nyní máte možnost se svézt i v jejich týdenní a nedělní podobě.

V neposlední řadě se můžete projet dalším mezinárodním vlakem s netradičním hnacím vozidlem. Toto vozidlo je přibaleno k aktivitě, jinak je ale volně přístupné na webu - viz. samotná aktivity EX22.

Na závěr přijměte omluvu za to, že ranní aktivity jsou ve tmě - původní úmysl byl sice aby jely oba vlaky až po páté, kdy už je lépe vidět , ale v obou případech ( 2577,2501 ) docházelo k pádu MSTS a tak jsem byl nucen vyjet již čtyři ráno. Což ovšem je vhodné v případě, že dříve ranní šichta začínala standartně v šest ráno a tak pokud dojedou oba vlaky do Skalky ( 2501 - 4.32 a 2577 4.50 ) pak na přesun do fabriky zbývá tak akorát čas aby v šest ráno mohly dělníci spustit stroje :-)

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.