duben 2013

01.04.2013 10:00

přátelé zdravím,

je tu další měsíc a tak si dopřejem další dávku vlaků - na úvod ještě připomínám, že DVK prošla dost slušnou opravou a tak je ještě větším požitkem se tu projet !

dále pak - vozy Nd prošly úpravou souborů wag - doporučuji si je znovu stáhnout. Odpadne chyba v aktivitách, kdy se Vám jízda nečekaně ukončí tvrzením, že vlak vykolejil apod.

takže jdeme na to :

nejprve se projedem v aktivitě rychlíku 141 - jedná se o úpravu poněkud časem zaváté věci od SSmetáka. Dále nás na DVK čeká jízda Pomeranče ( byť v celočerveném nátěru ) zpět do domovského depa po velké opravě. Následuje pohoda na úzké, kde se projedem smíšeným vlakem - inspirací byla fotografie z reálného provozu na JHMD. A na konec se na DVK svezeme vlakem všedního odpoledne - inspirací je obrat Brno - Nemotice a zpět na trati 341.

Následně se přesunem na tratě JZD - jako první se představuje vláček malé relace Prakov - Radostovice. Následuje jízda napříč celou sítí JZD ranním vlakem - a do čela je nasazen nový stroj z kolecke nových strojů pro zdejší tratě. A jako poslední se svezem na červeném TU 48, které sváží zátěž do Kamenice.

řeji úspěšné jízdy a jako vždy : pohodu na trati ! Mějte pěkné dny !

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.